Gyermekfelügyelet

2021.03.10 10:34
Tisztelt Szülők!
Tekintettel a jelenlegi járványhelyzet súlyosságára (növekvő számú és egyre súlyosabb tünetekkel járó megbetegedések) kérem Önöket, hogy gyermeküket/gyermekeiket tartsák otthon! A gyermek felügyeletét próbálják családon belül megoldani, ez most mindannyiunk érdeke!
Felhívom a figyelmüket az ezzel kapcsolatos jogszabályra is!
A Kormány 111/2021. (III. 6.) Korm. rendelete a védelmi intézkedések ideiglenes szigorítása idején a gyermekfelügyeletről
2. § A Kormány – tudva, hogy a szülők számára a koronavírus-világjárvány harmadik hulláma elleni védekezés érdekében elrendelt rendkívüli óvodai szünet és az általános iskolák tantermen kívüli, digitális munkarendre történő átállása többlet erőfeszítést, újabb megoldandó feladatokat jelent, ugyanakkor tekintettel arra, hogy a járvány az oktatási intézményekben is terjed – felkéri a szülőket, hogy az 1. § (1) bekezdése szerinti gyermekfelügyeletet csak a legszükségesebb esetben – különösen munkavégzés, védekezésben való részvétel – vegyék igénybe.
A tantermen kívüli oktatás elindult. Jelenleg még vannak technikai akadályok, a KRÉTA rendszer nem mindig megfelelően működik, de más felületen kapcsolatba léptünk a gyerekekkel.
Köszönöm segítő közreműködésüket a digitális oktatás megvalósításában, és köszönöm, hogy tekintettel vannak az iskolában dolgozók egészségére is!
Kalmár Jánosné
intézményvezető

 

Vissza

Keresés

© 2014 Minden jog fenntartva.